Haberler

KIZLARINDAN GELECEK BİR HABERİ BEKLİYORLAR

25 Nisan 2019 Perşembe

Selendi İmam Hatip lisesi öğrencisi, Demircili 16 yaşındaki Sümeyye Gülmez’den ailesi 20 gündür haber alamıyor.

Anne Cennet Gülmez, Kızımın hayatından endişe ediyorum. Devletimize yalvarıyorum lütfen kızımı bulsunlar ” dedi.

Demirci ilçesine bağlı Küçükkıran mahallesine ikamet eden Gülmez ailesinin çocuklarının en büyüğü olan Sümeyye Yılmaz’dan ailesi 20 gündür haber alınamıyor. Baba Kamil Gülmez ve anne Cennet Gülmez, kızlarının bulunması için 5 Nisan 2019 tarihinde Selendi Emniyet amirliğine ve İlçe Jandarma komutanlığına kayıp başvurusunda bulundu.

Selendi İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrenicisi Sümeyye Gülmez’in anne ve babası 20 gündür ellerinde kızlarının fotoğrafı ile kızlarını bulmaya çalışıyor.

KIZIMIN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM

Anne Cennet Gülmez yaptığı açıklamada “Kızım Selendi İmam Hatip Lisesi’nde 11. sınıf öğrencisi. Kızım 20 gündür kayıp. Hiç bir şekilde haber alamıyorum. En son kızımla 5 Nisan 2019 tarihinde okuldan çıktıktan sonra konuştuk. Anne ben dershaneye gidiyorum dedi. Sonrasında akşam beni kaldığı yurdun müdürü aradı. Kızını yurda gelmedi dedi. Bizde hemen eşimle Selendi’ye gittik. Araştırdık, aradık ama bulamadık. Kızımın bulunmasını istiyorum. Devletimden yardım bekliyorum. Benim çocuğumun hayalleri çoktu. Derslerin ve okulunda çok başarılıydı. Kızımı okutmak onu meslek sahibi yapmak istiyorum “dedi.

Baba Kamil Gülmez ise “ Kızımın kaçırıldığını tahmin ediyorum. Kızım 16 yaşında. Ölümü dirimi hiç bir şekilde haber alamadık. Emniyete ve Jandarmaya başvuru yaptık. Aile olarak perişanız. Kızımın bulunmasını istiyorum “dedi.

6380

Tüm Haberler