Haberler

KURUMLAR, MUHTARLAR VE VATANDAŞLAR BAŞKAN SELÇUK'U ZİYARET EDİYOR

18 Nisan 2019 Perşembe

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden Demirci Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Selami Selçuk'a, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlardan ziyaretler devam ediyor. 

Başkan Selami Selçuk, 2'inci dönem Başkanlık mazbatasını almasının ardından hayırlı olsun temennilerinde bulunmak isteyenleri makamında kabul ediyor. 

Başkan Selami Selçuk'a Tekvando spor kulübü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan ve Yönetimi, Muhtarlar'ın yanı sıra Esnaflar ve Sanayiciler ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulunuyorlar. 

Başkan Selami Selçuk, makamında ağırladığı ziyaretçiler ile yeni dönemde İlçeye kazandıracağı yeni dönem yatırımları ve devam eden yatırımlar ile ilgili de fikir alış verişi yapıyor. 

Başkan Selami Selçuk yaptığı açıkalamada " Yeni dönem Demirci'ye hizmet yolunda halkımızın teveccühü ile yeniden görevimize seçildik.Halkımızın talepleri doğrultusunda, seçim döneminde sözünü verdiğimiz tüm yatırımları hükümetimizin, bakanlarımızın desteği ve büyükşehir belediyemiz ile el ele vererek gerçekleştireceğiz" dedi. 

2164

Tüm Haberler