Haberler

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YEMENİCİ, BAŞKAN SELÇUK'U ZİYARET ETTİ

18 Nisan 2019 Perşembe

Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Demirci ziyaretinde Başkan Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek görüşme yaptı. 

18 Nisan 2019 Perşembe günü Demirci İlçe Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen İlçe Sağlık Müdürleri toplantısına katılmak üzere Demirci'ye gelen İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, bir dizi ziyaret ve görüşmeler de yaptı. 

İl Sağlık Müdürü Yemenici, İlçe Sağlık Müdürlüğünde 17 ilçenin İlçe sağlık müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. 

Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici daha sonra Demirci Belediyesine geçerek Başkan Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti. 

İl Sağlık Müdürü Yemenici burada yaptığı açıklamada " Yeniden Demirci Belediye Başkanlığına seçilen Başkanımız Selami Selçuk'a yemi dönemde başarılar diliyorum. Kendisi her daim kurumumuza İlçemizde büyük katkı ve destekler verdi. Kendisine teşekkür ediyorum "dedi. 

Başkan Selami Selçuk'ta, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici'nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu, her daim ve her zaman kurumlarımızla iş birliği halinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade ettiler. 

Daha sonra Başkan Selçuk ve İl Sağlık Müdürü Yemenici İlçedeki sağlık meseleleri üzerine görüş alışverişinde bulundular. 

Demirci İlçe Sağlık Müdürü Dr. Müberra Duran'da, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici'nin ziyaretine eşlik etti. 

1929

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ