Haberler

BAŞKANIMIZ SELAMİ SELÇUK, MAZBATASINI ALDI

5 Nisan 2019 Cuma

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Demirci Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Selami Selçuk, mazbatasını aldı.

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Demirci Belediye Başkan adayı gösterilen Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, yüzde 59,10 oy oranı ile yeniden Belediye Başkanlığına seçildi.

Demirci İlçe Seçim kurulunca 5 Nisan 2019 Cuma günü Hükümet konağı önünde Hakim Safa Altınkaya tarafından Başkanlık mazbatası Belediye Başkanı Selami Selçuk'a takdim edildi.

Hükümet konağı önünde düzenlenen mazbata teslim törenine AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Belediye Meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP İlçe Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Mazbata teslim töreninin ardından Başkan Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Şu an itibariyle 31 Mart mahalli idareler seçiminin Demirci Belediye Başkanlığı mazbatasını almış bulunmaktayız. Vatandaşımızın teveccühü söz konusu. Bu teveccühün sonunda da beklentileri karşılayacağız. Cumhur İttifakı olarak verdiğimiz her sözün takipçisi olmayı taahhüt ediyoruz İlçe Başkanlarımız ile birlikte. İnşallah önümüzdeki 5 yılı tamamladığımızda verdiğimiz sözleri tutarak vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Demircimiz ve Ülkemiz için hayırlı olsun "dedi.

PERSONELİ BAŞKAN SELÇUK'U ALKIŞLARLA KARŞILADI

Demirci Hükümet konağı önünde düzenlenen mazbata töreninin ardından Başkan Selami Selçuk, Demirci Belediye önünde belediye çalışanları, AK Parti ve MHP İlçe Yöneticileri tarafından alkışlarla karşılandı.

Personeli ile tek tek toklaşan Başkan Selami Selçuk, yeni dönemde de Demirci'mize yatırım ve hizmetleri birlikte kazandıracağını söyledi.

3078

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ