Haberler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ CENGİZ ERGÜN'DEN, BAŞKANIMIZ SELAMİ SELÇUK'A ZİYARET

23 Mart 2019 Cumartesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Demirci ziyareti kapsamında Belediye Başkanımız Selami Selçuk'u da makamında ziyaret etti.

23 Mart 2019 Cumartesi günü Demirci'yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Demirci - Salihli karayolunda Belediye Başkanımız Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Belediye Başkanımız Selami Selçuk, konvoyda otobüsten vatandaşları selamladılar.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli , MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Ülkü Ocaklar Manisa İl Başkanı Mehmet Balanban, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar ve MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz tarafından Demirci MHP İlçe Teşkilatının yeni binasını açtılar.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Belediye Başkanımız Selami Selçuk, meydanı dolduran kalabalığa hitap etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün daha sonra Demirci Belediyesine geçerek Başkanımız Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

2585

Tüm Haberler