Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ

14 Mart 2019 Perşembe

Belediye Başkanı Selami Selçuk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Demirci Devlet Hastanesini ziyaret etti.

14 Mart Perşembe günü Demirci Devlet Hastanesine giden Belediye Başkanı Selami Selçuk, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları Akif Altunbaşak, Hayati İmrenlerli, Başhekim Radyoloji Uzmanı Hayrettin Karakuş'u ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

Başkan Selami Selçuk ve beraberindeki heyet daha sonra hastanede görev yapan Doktorları ve Aile Hekimliğinde görev yapan doktorları ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk " 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın bu mutlu gününü kutluyorum. Gecesini gündüzüne katarak vatandaşımızın sağlığı için çalışan tüm doktorlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Devlet Hastanemiz gün geçtik gelişmeye devam ediyor. Yeni Uzman Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ile en iyi sağlık hizmeti hastanemizde sunuluyor "dedi.

1748

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ