Haberler

BAŞKAN SELÇUK, YENİ DÖNEM PROJELERİNİ ANLATTI

14 Mart 2019 Perşembe

Belediye Başkanı - Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk, yeni dönem yatırım projelerini yoğun bir katılımla anlattı. 

13 Mart 2019 Çarşamba akşamı Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen aday tanıtım programına AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Tamer Akkal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Mahalle Muhtarları, AK Parti ve MHP eksi İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. ,

Programın açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz yaparken, " Cumhur İttifakı Türkiye'nin teminatıdır. Demirci'de ve Manisa'da 31 Mart akşamı milletimizin desteği ile Cumhur İttifakı kazancaktır." dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ise " Türkiye önemli bir seçim yaşıyor. Yatırım ve hizmetlerin devam etmesini, istikrarın sürmesi için Demirci olarak Cumhur İttifakına tam destek vermeliyiz ve vereceğiz " dedi. 

YENİ DÖNEMDE DE BÜYÜK YATIRIMLAR 

Belediye Başkanı - Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk " 5 yılda Demirci'mizin merkezinden mahallesine her noktaya hizmet ve yatırım götürdük. Yeni dönemde İlçemiz merkezinde ulaşım yollarından, turizm yatırımlarına, spor kamp turizmi, galericiler sitesi, mahallelere yeni çok amaçlı salonlar, doğalgaz, cezaevi yatırımı tamamlanacak ve içerisine et, süt , gıda paketleme tesisi kurulacak. diğer yandan taş ocağı kurulumunu başlattık, güneş enerjisi yatırımı içinde tüm hazırlıklarımız tamamdır. Yeni dönemde de bir çok projemizi İlçemizle buluşturacağız."dedi.

ARKANIZDA HÜKÜMET VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOKSA HİZMET YAPAMAZSINIZ

Başkan Selami Selçuk " Arkanızda hükümet ve büyükşehir belediyesi yoksa tek ayakla ancak seksek oynarsınız. Demirci'ye yapacağınız her yatırım ve hizmette yeni dönemde arkanızda bir Hükümet ve Büyükşehir Belediyesi olmalıdır. Bunlar yoksa hizmet yapabilme şansınız yok. Çok şükür arkamızda Hükümetimiz var, Büyükşehir Belediyesinde de Cengiz Ergün Başkan ile el ele vereceğiz Demirci'mize her alanda yatırımlar yapacağız" dedi. 

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal" Türkiye önemli bir seçim yaşıyor. Bazı oyunlar oynanıyor ülkemiz üzerinde. Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu oyunu gördü ve Türkiye'nin geleceği için Cumhur İttifakı'nı kurdu. Cumhur İttifakı'na olan desteği tam olmalıdır. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na destek vererek ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmalıyız " dedi. 

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise “ Demirci ve Manisa Cumhur İttifakı ile kazanacak. Bu ülkede birileri bazı oyunlar oynuyor. Milletimizin değerlerine saldırmaya başladılar. Uyanık olmalıyız ve Cumhur İttifakının dim dik arkasında durmalıyız. Yeni dönemde yeniden Selami Selçuk başkanla Demirci’de devam edecek ve yeni yatırımları birlikte kazandıracağız ” dedi.

Programın sonunda Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları da katılımcılara tanıtıldı. Coşku içinde devam eden Aday tanıtım programı yaklaşık 3 saat sürdü.

2225

Tüm Haberler