Haberler

KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI MUHTEŞEM KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

9 Mart 2019 Cumartesi

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile bayanlara özel düzenlenen program muhteşem bir katılım ile tamamlandı. 

08 Mart 2019 Cuma akşamı Demirci Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar günü özel programına AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve çok sayıda misafir katıldı. 

Programa katılan misafirleri Belediye Başkanı Selami Selçuk'un eşi Güzide Selçuk ve MHP Kadın Kolları Başkanı Muradiye Korkmaz tarafından kapıda karşıladı. Katılan tüm bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar günü anısına çetşitli hediyeler verildi. 

Programda MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz yaptığı konuşmada " Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Kurtuluş savaşı mücadelesinde her türlü verilen yokluğa ve olumsuzluğa karşı cepheler de erkeği ile verdiği onurlu savaşı ile yüzünün akıyla çıkan Türk kadını, ülkesinin kalkınması için büyük katkı sunmuş, sunmaya devam etmektedir. Cumhur İttifakı olarak Manisa'da ve Demirci'de büyük hizmet ve yatırımlar devam edecektir"dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ise " 8 Mart dünya kadınlar gününde tüm bayanlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Hayatın her alanında kadınlar büyük işlere imza atmaktadır. Demirci ve Manisa olarak çok şanslı bir dönemdeyiz. Ankara'da hükümet olarak bizler, Manisa Büyükşehir'de MHP, Demirci'de de Belediye Başkanımız Selami Selçuk ile inşallah yeni dönemde büyük hizmetler yapacağız" dedi. 

Belediye Başkanı - Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk ise " Eş, anne, bacı, kardeş kısacası olmazsa olmazlarımız olan bayanlarımızın 8 Mart Dünya kadınlare günü kutlu olsun. Programımıza ilgi göstererek yoğun bir katılım sağlayan siz değerli hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Demirci de 5 yılda her alanda büyük hizmetler yaptık. Bugün programı gerçekleştirdiğimiz Akıncılar Düğün Salonunu da pırıl pırıl geniş bir mekan yaparak siz değerli halkımızın hizmetine sunduk. Yeni dönemde de siz değerli hanımefendiler ve Demircililerimizin desteği ile Hükümetimiz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ile el ele verecek yatırım ve hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık " Tüm kadınlarımızın Dünya kadınlar günü kutlu olsun. Kadınlarımızın toplumumuzun gülen yüzü, toplumumuzun geleceği yapı taşlarıdır. Türkiye önemli bir seçim yaşıyor. 31 Mart'ta tüm bayanlarımızdan Cumhur İttifakı adaylarımız olan Demirci Belediyesinde Selami Selçuk'a, Manisa Büyükşehir Belediyesinde Cengiz Ergün'e destek bekliyorum. Cumhur İttifakı, Türkiye'nin geleceğine büyük kazanımlar kazandıracaktır "dedi. 

1799

Tüm Haberler