Haberler

BAŞKAN SELÇUK, BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ İLE BULUŞTU

2 Mart 2019 Cumartesi

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Akıncılar Düğün Salonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci personelini kahvaltı programında ağırladı.

02 Mart 2019 Cumartesi günü Akıncılar Düğün salonunda düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, AK Parti ve MHP İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci personeli katıldı.

Başkan Selami Selçuk, kahvaltı programına katılan misafirleri karşılayarak, tek tek selamladı.

Kahvaltı programının ardından MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve Belediye Başkanı Selami Selçuk, birer konuşma yaptılar.

ÜMİT KANYILMAZ " MANİSA'DA CENGİZ ERGÜN, DEMİRCİ'DE SELAMİ SELÇUK "

MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz "Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak göreve geldiğimizde, birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır sözüyle başladık. Görüyoruz ki birliğimiz ve dirliğimiz Cumhur İttifakı ile büyüyerek devam etmektedir. Ülkemizin birliği ve dirliği için dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçilmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimiz gibi, 31 Mart seçimlerinde de Cumhur İttifakı adaylarımız, Manisa Büyükşehir Belediyesinde Sayın Cengiz Ergün'ü, Demirci Belediyesinde de Sayın Selami Selçuk'u sonuna kadar destekleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ülkücüler yola çıktıklarını, yolda bulduklarına asla değişmez. Ülkücü sözünden emin olunandır, satmayandır, kaçmayandır. Allah Türk milletini korusun ve yüceltsin. Ne Mutlu Türküm Diyene " dedi.

MEHMET ACAR " CENGİZ ERGÜN'E VE SELAMİ SELÇUK'A DESTEĞİMİZ TAMDIR "

AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar ise " İki büyük lider devletin bekası için birlik ve beraberlik gerçekleştirdi. Bizde Demirci'de Cumhur İttifakında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Demirci Belediyesi olarak birlikte Demirci'nin bundan sonraki 5 yılına damga vurmak için gerek gayreti göstereceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyesinde Sayın Cengiz Ergün'e, Demirci Belediyesinde Sayın Selami Selçuk'a olan desteğimiz tamdır " dedi.

BAŞKAN SELAMİ SELÇUK " HEP BİRLİKTE DEMİRCİ'MİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN CUMHUR İTTİFAKI "

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Dünya içerisinde bulunduğu bu zor şartlarda ülkemizin yara almadan çıkması için liderlerimiz her türlü şahsi ve siyasi hesabı bir kenara bırakarak güzel bir birliktelik gerçekleştirdi. Ülkemizin geleceği adına katkılar alacağına, aydınlık bir gelecek hazırlayacaktır. Bizlere düşen de liderlerimiz gösterdiği bu feraseti ve birlikteliği bizimde en güzel şekilde göstermektir. Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyesinde de, Demirci Belediyesinde de inşallah birlikte kazancağız. Davamız, partilerimiz, Demirci'miz ve Ülkemiz için birlikte çalışalım ve 31 Mart sevinç yaşayalım " dedi.

3017

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ