Haberler

25 GÜNDE HİZMETE SUNULDU, PIRIL PIRIL YATIRIM

27 Şubat 2019 Çarşamba

Demirci'nin her noktasına yatırımlarını aralıksız ulaştıran Demirci Belediyesi, mahallelerin taleplerine de anında cevap vererek, hizmetlerine devam ediyor. 

Demirci'ye bağlı Çardaklı mahallesinde Demirci Belediyesince yapımına başlanan yemekhane ve salon inşaatı hızla tamamlanarak, mahallenin hizmetine sunuldu.

Yıllardır Çardaklı mahallesinde eksikliği hissedilen yemekhane ve çok amaçlı salon inşaatı yaklaşık 25 gün önce yapımına başlanmıştı.

Fen İşleri ekiplerince 70 metrekare genişliğinde binanın üst katına profil bağlantıları yapılarak çelik çatı montajı yapıldı. Binanın sıva,boya, kapı ve pencere montajının yapılmasının ardından elektrik tesisatı bağlanarak hizmete sunuldu.

BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Çardaklı Mahalle Muhtarı Dursun Tosun, Mahallemizin yıllardan bu yana ihtiyacıydı. Başkanımız Selami Selçuk'tan talepte bulunduk. Sağolsun hemen fen işleri ekiplerince çalışmalar başlatıldı ve 25 günde tamamlandı. Salonumuz ve yemekhanemiz hizmete sunuldu. Başkanımız Selami Selçuk'a mahallem adına çok teşekkür ediyorum "dedi.

2281

Tüm Haberler