Haberler

BAKANIMIZ PEKCAN'DAN, MEMLEKETİNE MÜJDE YAĞMURU

23 Şubat 2019 Cumartesi

Memleketi Demirci'yi ziyaret eden Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan,  Demirci Belediyesi Akıncılar çok amaçlı salonunda vatandaşlara hitabında Demirci'ye yeni yatırım müjdelerini verdi.

23 Şubat 2019 Cumartesi günü Demirci'yi ziyaret ederek, büyük bir coşkuyla karşılanan Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, Demirci'ye ardı ardına müjdeler vererek sevince boğdu.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 2019 yatırım programı kapsamında Demirci'ye Doğalgaz için isale hat döşeme çalışmalarının başlayacağını, Enerji Bakanı ve Botaş Genel Müdürü ile gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi.

Bakan Pekcan, Ulaştırma Bakanımız ile de gelmeden önce bir görüşme gerçekleştirdim. Demirci'den Köprübaşında kadar yolumuzun projelendirmesi yapılmış. Köprübaşından, Salihli'ye kadar olanı da 2019 yılı yatırım programı çerçevesinde projelendirme kapsamına aldık" dedi.

Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ayrıca, yeni bir kız yurdu ve kapalı yüzme havuzunu Demircimize kazandıracağız " dedi.

Bakanımız Ruhsar Pekcan, Demirci el dokuma halısına da destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın ziyareti ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk"  Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan, Demirci'mize gelerek bizleri hem ziyareti, hem de müjdeleri ile mutlu etti. Sayın Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'a bu güzel ziyaretinden dolayı bir kez daha vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. Demirci'miz için çalışmaya devam " dedi.

4775

Tüm Haberler