Haberler

LİGİN ŞAMPİYONU ADLİYE

13 Şubat 2019 Çarşamba

Demirci'de kurumlar arası düzenlenen voleybol liginde Adliye, ligin şampiyonu olurken, birincilik kupasını kazandı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen ve Demirci Belediyesinin destekleri ile 13 Kasım 2018 tarihinde başlayan 12 takımın katıldığı voleybol turnuvası sonuçlandı. 

12 Şubat 2019 Salı günü oynanan final maçında Adliye ve İlçe Tarım Müdürlüğü karşılaştı. 

Şampiyonluk maçını setlerde 3-0 mağlup eden Adliye, voleybol liginin şampiyonu oldu. 

Şampiyonluk maçının ardından Turgut Özal kapalı spor salonunda ödül töreni yapıldı. 

Törene Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Cumhuriyet Başsavcısı Barış Ünsal, Cumhuriyet Savcısı Eba Nevfel Uçar, Cumhuriyet Savcısı Hakan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya, İlçe Spor Müdürü Bilal Yılmaz ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Seyhan Terzi katıldı. 

Ligin Şampiyonu olan Adliye'ye kupası ve ödülü Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol tarafından verilirken, 2'inci olan İlçe Tarım Müdürlüğüne ise Belediye Başkanı Selami Selçuk ödülünü takdim etti. 

Ligin 3'üncü olan takımı İlçe Milli Eğitim Müdürüğüne ise ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş verirken, 4'üncü olan Demirci Kaymakamlığının ödülünü ise Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya tarafından verildi.

Kaymakam Mutlu Akyol, lige katılan tüm takımları tebrik etti. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Demirci'de spora ve sporcuya olan etkinlikler de Demirci Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi. 

2399

Tüm Haberler