Haberler

YILLARIN SORUNUNA NEŞTER, YOL ULAŞIMA AÇILIYOR

11 Şubat 2019 Pazartesi

Demirci'nin her noktasında yatırımlarını sürdüren Demirci Belediyesi, mahallelerin kangren olmuş sorunlarına da neşter vurmaya devam ediyor.

Başta Küpeler mahallesi olmak üzere Kargınışıklar, Minnetler, İrişler ve Çamköy mahallelerini, Elek, ve Yavaşlar mahallesine bağlayacak olan yollar Demirci Belediyesince açılıyor.

Küpeler Mahalle Muhtarlığından Başkan Selami Selçuk'a yapılan talep üzerine Fen İşleri ekipleri talimat verilmesinin ardından Küpeler - Elek mahallesi arasında çalışmalarına başladı.

Küpeler mahallesinde yıllar önce bir kısmı mahalleli tarafından açılarak patika yol olarak kullanılan arazi yolu Fen İşleri ekiplerince ekskavatör ile açılmaya başlandı.

Küpeler mahallesinden Elek ve Yavaşlar mahallesine ve o bölgede bulunan arazilerine gitmek isteyen vatandaşlar 18 kilometrelik yoldan ulaşım sağlıyorlardır.

Demirci Belediyesinin yaptığı çalışma ile yıllardır çekilen yol sıkıntısına sona eriyor. Yaklaşık bir haftadır süren çalışmalar ile Küpeler mahallesi girişinden Elek mahallesine ulaşmak isteyen vatandaşlar için yolun mesafesi 4 kilometreye düşürüldü.

Gedik, Gökçin ve Koğukdere mevkilerinde yapılan çalışmalar ile ekskavatör büyük kayaları kırarak ulaşım yolu açtı.

YILLARIN SORUNUYDU

Küpeler mahalle muhtarı Osman İzci " Mahallemizin tarihi bir sorunuydu. Yavaşlar, Elek ve Küpeler mahallesi arasında bu yol Selami Selçuk Başkanımız sayesinde yapılmaya başlandı. Bizim vatandaşlarımızın Elek mahallesine ve arazilerine ulaşmak için 18 kilometrelik uzun mesafeli yolu kullanıyorlardı. Açılan bu yol sayesinde vatandaşlarımızın 4 kilometrelik bu yoldan hem arazilerine, hemde Elek ve Yavaşlar mahallelerine ulaşacaklar. Bu yolun açılması için çok kimse söz verdi ama kimse yapmadı. Bu sorunu ortadan kaldıran Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyor, yolun açık olsun diyorum "dedi.

YARIM ASIRDIR SIKINTI ÇEKİYORDUK

Mahalle sakinlerinden Nurettin Göktoprak ise " Yarım asırdır bu yol yapılmadı, yaptıramadık. El gücümüzle denedik yapamadık. Selami Başkanımız sağolsun sözü verdi yolumuzu yapıyor. Çok teşekkür ederiz, Selami Başkanımızın arkasındayız " dedi.

2585

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ