Haberler

O MAHALLE'YE BELEDİYE'DEN ÇİFTE YATIRIM

29 Ocak 2019 Salı

Demirci'nin her noktasında halka hakka ibadet şiarı ile çalışan Demirci Belediyesi, Ulacık mahallesine de çifte yeni bir yatırım başlatıyor.

İlçeye bağlı Ulacık mahallesinde bulunan ve geçtiğimiz yıl Demirci Belediyesince ön tarafında çatı yapılan yemekhanenin şimdi de çevre düzenlemesine başlandı.

Yağmurlu havalarda yemekhanenin arka kısmından su alması, duvara ve binaya zarar vermesi üzerine Demirci Belediyesi tarafından çalışma başlatıldı.

Binanın arka kısmı kepçe ile kazılarak temel izolasyonu yapılacak. Drenaj ve su borusu döşenmesinin ardından tretuar betonu atılarak üzerine seramik döşemesi yapılacak.  Yapılan düzenleme ile binaya su giren kısım onarılırken, ileriki yıllar içinde daha kalıcı bir çalışma yapılmış olacak.

Öte yandan yemekhanenin üst katında bulunan sağlık ocağının dış duvarları da Fen İşleri ekiplerince sıvanarak daha düzenli bir hale getirilecek.

ULACIK'A ÇİM SAHA

Mahalle Muhtarlığından mahalle gençleri için Demirci Belediyesine çim saha yapılması talebinde bulunuldu.

Fen İşleri ekiplerince Mahalle Muhtarlığınca belirtilen alana çim saha yapımına başlandı. 20 metreye - 40 metre ölçülerinde yapılacak olan yeni çim saha çevresine tel örgü çekilerek daha düzenli bir hale getirilecek.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER

Ulacık mahalle muhtarı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamada " Mahallemizin her sorununa çözüm bulan, yemekhanemizden, arazi yollarına ve son olarak gençlerimiz için yapılacak yeni saha çalışması için Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a mahallem adına çok teşekkür ediyorum "dedi.

1877

Tüm Haberler