Haberler

ÇOCUK OYUN ODASI HİZMETE GİRDİ

26 Ocak 2019 Cumartesi

Yaptığı her yenilik ve başarı ile adından söz ettiren Demirci Devlet Hastanesine bir destekte Ticaret ve Sanayi Odasından geldi. 

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası, Devlet Hastanesi içine çocuk oyun odası yaparak hizmete sunuldu. 

Demirci Devlet Hastanesinin yoğun çalışan polikliniklerinden olan Çocuk Hasta servisinin Başhekimlik tarafından belirlenen bir alana Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çocuk oyun grubu yapılmasına karar verildi.

Devlet Hastanesi çocuk hasta servisinde tedavi gören çocukların veya hasta yakını çocukların hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla dizayn edilen çocuk oyun odasına, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da çeşitli çocuk oyun grupları alınarak yerleştirildi.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem'de ve yönetim kurulu üyeleri de Devlet Hastanesine gelerek çocuk oyun odasının açılışını yaptılar. 

Yapılan düzenleme ve destekten dolayı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor İlker Çokboz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem'e ve yönetimi kuruluna teşekkür plaketi takdim ederek, teşekkür etti. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem " Hastanemiz son yıllarda büyük başarılara imza atıyor. Bizlerde Ticaret Odası olarak hastanemize destek amaçlı bir çalışma yapma arzusunda oldu. Hastane yönetimide çocuk hasta servisine bir çocuk oyun odası yapılmasını istedi. Gerekli çalışmaları yaparak bugün itibariyle çocuk oyun odası hastanemizde hizmete girdi. Başta Başhekim İlker Çokboz olmak üzere, tüm doktor ve sağlık çalışanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum "dedi. 

3706

Tüm Haberler