Haberler

DEĞİŞİM BAŞLADI, EKİPLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

23 Ocak 2019 Çarşamba

Demirci'nin her noktasında yatırımlarını sürdüren Demirci Belediyesi, temizlik noktasında 5 yıl da güzel çalışmalara imza attı.

Şehrin ve mahallelerin temizliği noktasında haftanın 7 günü yoğun bir çalışma temposu ile çalışan Temizlik İşleri ekipleri, bu hafta başında da çöp konteynırlarının değişimini de yapmaya başladı.

Temizlik işleri ekipleri haftanın 7 günü İlçe merkezi 22 mahalle ve İlçeye bağlı 79 mahalle de çöp toplama hizmetlerini titizlikle sürdürüyor.

Özelliğini yitirmiş, delik ve yıpranmış çöp konteynırları Demirci Belediyesince yenilendi. İlçe merkezinden başlanarak ilçeye bağlı mahalleler deki konteynırların yenileri yerleştiriliyor.

Yetkililer çöp konteynırlarına sobadan çıkarılan ve henüz sönmemiş közlerin dökülmemesi noktasında vatandaşları uyardı. Dökülen yanan halde közlerin çöp konteynırlarına büyük zarar verdiği ve hasar bıraktığı belirtildi.

DAHA TEMİZ BİR DEMİRCİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Göreve geldiğimiz günden bugüne hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerimizde çöp toplama çalışmalarını 7 araç ve 36 personel ile sürdürüyoruz. Ekiplerimiz koordineli bir çalışma ile şehir merkezi ve kırsal mahallelerimizde ki çöpler günlük olarak toplanıyor. Ayrıca cadde ve yollarda da her sabah süpürge ekibimiz de temizleme çalışmalarını yürütüyor. Büyük bir fedakarlık için çalışmalarını sürdüren Temizlik işleri ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Daha ve yaşanabilir bir Demirci için çalışmaya devam "dedi.

2131

Tüm Haberler