Haberler

BAŞKAN SELAMİ SELÇUK, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

22 Ocak 2019 Salı

Belediye Başkanı Selami Selçuk, 31 Mart Yerel seçimleri için AK Parti Belediye Başkan Adaylığı başvurusunu yaptı.

Cumhurbaşkanı - AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  olurları ile yeniden AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Başkanlığında adaylık başvurusunu yaptı.

Gerçekleşen adaylık başvuru toplantısında Başkan Selami Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın kendisine hediye ettiği kalem ile adaylık başvuru formunu imzaladı.

Törende konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar " AK Parti Genel Başkanı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla İlçemizin Belediye Başkan Adayı, Belediye Başkanımız Selami Selçuk olmuştur. Partimiz olarak 2019 Mart seçimleri hazırlıklarımızı yaparak çalışmalarımıza başlayacağız. Demircimize hayırlı uğurlu olsun "dedi.

GÖNÜL VE YATIRIM BELEDİYECİLİĞİ İLE YOLA DEVAM

Başkan Selçuk adaylık imza töreninde partililere de bir konuşma yaptı. 

Gönül ve yatırım belediyeciliğine dikkat çeken Belediye Başkanı Selami Selçuk, 5 yılda Demirci'mizin her noktasına yatırımlarımızı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Demirci'de hem hükümet, hem de belediye yatırımlarımız ortada . Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  olurları ile yeniden Belediye Başkan Adaylığı tebliğ edildi. Bu noktada gece gündüz  demeden kapı kapı gezecek, halkımızla birlikte el ele seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  5 yılda Demirci'mize yaptığımız yatırımları, çalışmaları anlatacağız. Kent Merkezinden, Pazayeri alan düzenlemesine, yaşam alınan, çok amaçlı salonlara kadar yatırımlarımızı halkımıza anlatacak, yeni projelerimizi de açıklayacağız. Cumhurbaşkanımız - Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi, Cumhur İttifakının ruhuna zarar vermeden ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışacağız. Demircimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum "dedi.

2669

Tüm Haberler