Haberler

BAŞKAN, ŞAMPİYONLARA, ŞAMPİYONU ARMAĞAN ETTİ

6 Ocak 2019 Pazar

Müsabakalarda Demirci'ye şampiyonluk gururu yaşatan tekvandocuları, Belediye Başkanı Selami Selçuk ödüllendirdi. 

20-24 Aralık 2018 tarihinde Manisa'da düzenlenen Okullar Arası Tekvando Manisa İl Seçmelerinde Demirci Belediyespor Tekvando spor kulübü 6 madalya, Ayrıca Türkiye Tekvando Federasyonunun Gençler ve Büyükler müsabakalarında da 4 madalya olmak üzere toplamda 10 Madalya kazanmışlardı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, katıldıkları her müsabaka ve turnuvalarda Demirci'ye başarı sevinci yaşatan Demirci Belediyespor Tekvando spor kulübü antrenörleri, sporcuları ve sporcu aileleri ile birlikte  Ekin Koç ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini oynadığı şampiyon filmini armağan etti.

Başkan Selami Selçuk, 6 Ocak Pazar günü Belediye Şehir Sinemasında 17:45 seansı Tekvando spor kulübü, antrenör, sporcular ve sporcu aileleri ile birlikte Şampiyon filmini birlikte izlediler. 

Başkan Selami Selçuk film öncesinde yaptığı konuşmada " Tekvando spor kulübü sporcu ve antrenörleri tebrik ediyorum. 24 Aralıkta Demirci'mize 10 madalya daha kazandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum "dedi. 

2359

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ