Haberler

16 İLÇEYİ GERİDE BIRAKIP, BİRİNCİLİĞİ KAZANDILAR

31 Aralık 2018 Pazartesi

Demirci İmam Hatip Ortaokulu, Genç Sesler Musikisi yarışmasında sesleriyle jüriden tam puan alarak, 2 grupta'da birinciliği kazandılar. 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Sesler Müsiki yarışmasında Demirci İmam Hatip Ortaokulu hem kızlar grubunda hem de erkekler grubunda birinciliği göğüsledi. 

31 Aralık 2018 Pazartesi Akhisar Ayvaz Dede İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen yarışmaya Manisa merkez ve 17 ilçeden İmam Hatip Ortaokulları katıldı.

Genç Sesler Musikisi yarışmasında kızlarda 10 okul, erkeklerde 8 okul yarıştı.

Demirci İmam Hatip Ortakulu erkekler grubunda Emrin Olur parçası ve Kızlar grubunda da İlahi korosu " Birsin Allah'ım " ilahisi ile Jüri'den tam puan alarak birinciliği kazandılar. 

Demirci İmam Hatip Ortaokulunun katıldığı " Genç Sesler Musikisi " yarışmasının hazırlık evreleri Demircili müzik öğretmeni Mehmet Ali Kafadar tarafından gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Okullarımızın her alanda gösterdikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. Demirci İmam Hatip Ortaokulumuzu, değerli öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum "dedi. 

2107

Tüm Haberler