Haberler

DEMİRCİ'NİN SEVİLEN SİMASINA KAYMAKAM VE BAŞKAN'DAN TAZİYE ZİYARETİ

30 Kasım 2018 Cuma

​Demirci'nin sevilen simalarından ve geçtiğimiz günlerde dayısını kaybeden Mustafa Denktaş'a Kaymakam Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk taziye ziyaretinde bulundu.

30 Kasım 2018 Cuma günü Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk, merhum Sıdıka Denktaş'ın oğlu, ve geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Mehmet Denktaş'ın yeğeni Jardel lakaplı Mustafa Denktaş'ı evinde ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundular.

Ziyarette konuşan Başkan Selami Selçuk, Mustafa'mız bize emanet. Demirci'de herkes tarafından sevilen annesi Sıdıka Denktaş'ı yaklaşık 2 sene önce vefat etti. 20 gün önce de dayısı Mehmet Denktaş hakka yürüdü. Her ikisine de Allah'tan rahmet mekanları cennet olsun diyorum. Mustafa'nın dün olduğu gibi bundan sonra da her daim yanındayız "dedi.

Kaymakam Mutlu Akyol'da, Mustafa Denktaş hem annesini ve hem de dayısını kaybetti. Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Sosyal Yardımlaşma olarak her daim Mustafa'nın yanındayız "dedi

4636

Tüm Haberler