Haberler

DEMİRCİ'DE TÜBİTAK 4007 BİLİM ŞENLİĞİ

29 Kasım 2018 Perşembe

TÜBİTAK 4007 Bilim şenliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan buluşlar katılımcıların beğenisine sunuldu.

İbrahim Ethem Akıncı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince hazırlanan TÜBİTAK 4007 bilim şenliği programı düzenlendi.

Demirci İbrahim Ethem Akıncı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Ticaret ve Kültür Merkezinde düzenlenen TÜBİTAK 4007 bilim şenliğine Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Okan Doğan, İlçe Emniyet Amiri Mesut Muhammet Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ve kurum amirleri katıldı.

TÜBİTAK Bilim Şenliği programda öğrenciler hazırladıkları birbirinden ilginç icatları kurduklar stantlarda katılımcılara tanıttılar. Bilim şenliğinde en ilgi çeken icadı ise labirent içerisinde sensörlü yön matik araç oldu.

TÜBİTAK 4007 bilim şenliği programında konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Öğrencilerimizin, bilime yönelme açısında düzenlenen bu tür programlar çok önemlidir. Devletimiz büyüdükçe çocuklarımız ve öğrencilerimiz yeni imkanlara kavuşacaktır" dedi.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ise, Dünya üzerinde söz sahibi olabilmemiz için bilimde ve fende daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi.

2474

Tüm Haberler