Haberler

U16 HOKEY BÖLGE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

29 Kasım 2018 Perşembe

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Demirci'de 9 takımın katılımı ile U16 bölge şampiyonası eleme maçları başladı.

Demirci Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz " Şampiyonaya katılan takımlardan kızlardan 2, erkeklerden 1 takımın Manisa'dan Türkiye Hokey finali şampiyonasına katılacak " dedi.

Demirci Belediyesi Turgut Özal kapalı spor salonunda gerçekleşen şampiyona eleme maçları Türkiye Hokey Federasyonundan gelen milli takım hakemleri tarafından yönetiliyor. Şampiyona eleme maçlarına Muğla, Konya, Manisa ve Demirci'den oluşan 9 takım katılıyor.

Hokey U16 Bölge şampiyonası Hokey Federasyonundan Milli Hakem Komite Başkanı Ali Koç ve Hokey Federasyonu Milli Takımlar Antrenörü Serkan Şen tarafından müsabakalar takip ediliyor.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Turgut Özal kapalı spor salonuna giderek sporculara başarılar dilediler.

Demirci Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz yaptığı açıklamada" Yaptığımız girişimler neticesinde Türkiye Hokey Federasyonunun U16 Hokey bölge şampiyonasını Demirci'de gerçekleştiriyoruz. Demirci Belediyesi de sporcularımızın konaklama ve her türlü ihtiyaçları noktasında destek veriyor. 9 takımın katıldığı hokey maçları 2 gün boyunca devam edecek. Şampiyona eleme sonucunda başarılı olan kızlardan 2 takım ve erkeklerden 1 takım Türkiye Hokey Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak "dedi.

1777

Tüm Haberler