Haberler

AK PARTİ TEKLİFİ VERDİ, O ÜCRET KALKTI

20 Kasım 2018 Salı

Manisa'da yapılan MASKİ Genel Kurulunda AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin teklif vermesi üzerine su bakımından alınan ücret kaldırıldı.

2018 yılında MASKİ tarafından bakım parası adı altında her ay vatandaştan alınan 3 Lira 50 kuruşluk ücret 19 Kasım 2018 Pazartesi günü Manisa'da yapılan MASKİ Genel Kurulunda AK parti Belediye Meclis üyeleri tarafından verilen önerge ile her ay alınan su bakım parası artık vatandaşsın cebinden çıkmayacak.

Manisa Büyükşehir Meclisi 2019 yılı su ve kanalizasyon tarifesini görüşmek üzere toplanan  Genel Kurulda Manisa merkez ve 17 ilçedeki su abonelerinden her ay alınan su bakım ücretinin alınmaması için AK parti grubu önerge verdi. Yapılan oylamada; MHP’li üyelerin ücret alınsın ve CHP'li üyelerin çekimser oylarına rağmen AK Partili Meclis üyelerinin oyları ile su bakım parası ortadan kaldırıldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklama da "  Belediyemize her gün MASKİ tarafından alınan su bakım parası ile ilgili şikayetler gelmekte idi. Bizde bu şikayetleri defalarca MASKİ’ye iletmemize rağmen hiç bir çözüm üretilmedi. AK Parti grubu olarak alınan bakım parasının kalkması için önerge verdik. MHP’li üyelerin karşı çıkması ve CHP'li üyelerin çekimser kalmasına rağmen teklifimiz kabul edildi. Her ay alınan bu gereksiz ücretin kalması bizi sevindirdi

4244

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ