Haberler

18 YILLIK ACI, 6 SAAT 15 DAKİKA'DA SONA ERDİ

30 Ekim 2018 Salı

​Demirci Devlet Hastanesinde ameliyat olan bir vatandaşın 18 yıllık çilesini Ortopedi Uzman Doktoru Özüm Cem Arslan, 6 saat 15 dakika süren cerrahi operasyon ile sona erdirdi.

Hizmete açıldığı günden bugüne Demirci merkez ve merkeze bağlı mahallelerin yanı sıra, Gördes, Selendi, Köprübaşı ve Sındırgı ilçelerinden gelen hastalara da şifa olan Demirci Devlet Hastanesi 16 Uzman Hekim kadrosu hizmete devam ediyor.

Demirci Hacı Hamza mahallesinde ikamet eden Ersan Çalışkan, 18 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu sol bacağından ağır yaralanan ve kalçadan defalarca takılan platinler ile şifa bulamazken, sol bacağı da 13 santim kısa kaldı.

Ersan Çalışkan yaptığı açıklamada" 18 yıl önce ağır bir trafik kazası geçirdim. Maalesef bu kazada sol bacağımdan yaralandım. 18 yılda gitmediğim hastane, bıçak altına yatmadığım doktor kalmadı. 18 yılda 8 hastane gezdim. Son olarak 2 yıl önce başka bir ilde yine ameliyat ile kalçama platin takıldı. 11 ay önce takılan platininde kırılması sonucu aylardır ağrı ve sızı içinde zindan hayatı yaşadım. Yürümekte zorlanırken, aylarca değnekler ile gezdim. Sonra Demirci Devlet Hastanemizde Ortopedi Uzman Doktoru Özüm Cem Arslan'ın yanına gittim "dedi.

ÖLÜRSEM KENDİ MEMLEKETİMDE, SENİN ELİNDE ÖLEYİM

Çalışkan sözlerine şöyle devam etti, Hastaneye muayene için gittim. Ortopedi Doktoru Özüm Cem Arslan, hayati tehlikenin olacağını ifade etti. Bende ölürsem memleketimde, sizin elinizde öleyim dedim. O da çok düşünde, tahlillerin ardından beni ameliyata almaya karar verdi. 6 saat 15 dakika süren bir cerrahi operasyon ile 13 santim kısa bacağım için kalçama protez takılarak eşitlendi. Allah doktorumuzdan Başhekimimizden ve sağlık personelimizden razı olsun. Artık çok rahatım ağzım sızım acılarım dindi" dedi.

TAM TEŞEKKÜLLÜ HASTANEDEN DAHA GÜZEL HİZMET VAR

Ersan Çalışkan, Hastanemizde doktor yok lafları fasa fiso. Hastanemiz tam teşekküllü hastaneden daha fazla ve güzel hizmet veriyor. Şu anda Kardiyoloji'den Fizik Tedavi'ye ve KBB'ye kadar tüm doktorlarımız hastalara en güzel hizmeti veriyor" dedi.

ORTOPEDİ UZMANINDAN 10 AYDA REKOR AMELİYAT 

Demirci Devlet Hastanesi 16 Uzman Hekim kadrosu ile hizmet verirken, 2018 yılında 10 aylık dilimde şu anda yaklaşık 150 BİN hasta talebine cevap verdiği öğrenilirken, Ortopedi Uzman Doktoru Özüm Cem Arslan ise 10 aylık dilimde 269 ameliyat gerçekleştirdiği öğrenildi.

VATANDAŞAMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Doktor İlker Çokboz " Devlet Hastanemiz olarak tüm doktor ve sağlık personelimiz ile gece gündüz demeden vatandaşlarımıza en iyi sğalık hizmetini vermekl için gayret ediyoruz. Hastalarımızın bu güzel düşünceleri çalışma azmimizi daha da arttırıyor. Herkese çok teşekkürler" dedi. 

TÜM DOKTORLARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Devlet Hastanemiz bir bölge hastanesi gibi hem ilçemizden hemde komşu ilçelerimizden gelen hastalarımıza şifa oluyor. Başta Başhekimimiz Uzman Doktor İlker Çokboz olmak üzere tüm doktor ve sağlık personelimize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi. 

4318

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ