Haberler

ALMANYA DÖNÜŞÜ, BAŞKAN'A ZİYARET

24 Ekim 2018 Çarşamba

Gençlik Köprüsü projesi kapsamında Almanya'da kampa katılan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye dönüşü Başkan'ı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş , Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Yıldız ve öğrenciler Başkan Selami Selçuk'u makamında ziyaret ettiler.

13 -18 Ekim 2018 tarihleri arasında Almanya Hannover de 8 farklı ülkenden öğrencilerinde katıldığı “Gençlik Köprüsü” kampına katılan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri yurda dönüş yapmalarının ardından Belediye Başkanı Selami Selçuk' u ziyaret ederek, Almanya'da yaptıkları çalışmalar ile ilgili görüşmeler yaptılar.

Başkan Selami Selçuk, Almanya’da yapılan programda Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hem ilçemizi hem de memleketimizi temsil etmesinin gurur verici olduğunu ifade etti.

Okul müdürü Mustafa Yıldız, “Almanya’da 8 farklı ülkeden öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı  “Gençlik Köprüsü” kampına Türkiye’den okulumuzun davet edilmiş olması bizler için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur.” Dedi.

2463

Tüm Haberler