Haberler

TAEKWONDO KUŞAK SINAVI NEFES KESTİ

14 Ekim 2018 Pazar

Demirci Belediyespor Taekwondo Spor Kulübü tarafından 26 sporcuya kuşak sınavı yapıldı.

Taekwondo spor salonunda düzenlenen kuşak sınavına Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Hokey Milli Antrenörü Serkan Şen, sporcular ve sporcu aileleri katıldı. 

Kuşak sınavına katılan 26 sporcudan 14'ü sarı kuşağa, 2 sporcu sarı-yeşil kuaşağa, 2 sporcu yeşil-mavi kuşağa, 2 sporcu mavi-kırmızı kuşağa, 2 sporcu kırmızı kuşağa ve 4 sporcu da kırmızı-siyah kuşağa terfi etti. 

Kuşak sınavı öncesinde sporcular kiremit kırma ve uzun metraj atlama gösteri ile nefes kesti. 

Kuşak terfisi alan sporculara belge ve kuşakları Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz ve Türkiye Hokey Milli Takım Antrenörü Serkan Şen tarafından verildi. 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Demirci Belediyespor Taekwondo spor kulübü siyah kuşak 3'dan Erdal Küçükali, Bizim salonumuzun daha önceki halini sporcularımız bilirler. 20 yılın yorgunluğu vardı. Sayın Başkanımız bu noktada salonumuzu sil baştan yeniledi. Birçok kuşak sınavı ve müsabaka için dışarılara gittim. Bizim salonumuz gibi tam donanımlı ve yeni bir salon göremedim. Salonumuzun baştan aşağı yenilenmesini sağlayan ve her sportif organizasyonda ulaşım desteği veren, kulübümüzün her sorununda kendisinin desteğini yanında bildiğimiz Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a velilerimizin ve sporcularımızın huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Gençlerimizin spor yapması, kulüplerimizin sportif faaliyet ve müsabakalarda başarı elde etmesi bizim gururumuz ve sevincimiz. Taekwondo spor kulübümüz bir çok sporcuyu yetiştirdi ve yetiştirmeye de devam ediyor. Müsabakalarda güzel başarılar elde etti. Elbette salonun da bu manada güzel ve doanımlı olması gerekirdi. Sporcularımız, antrenörlerimiz güle güle kullansınlar. Her daim sporun ve sporcunun yanındayız "dedi. 

2776

Tüm Haberler