Haberler

13 EKİM'DE ALMANYA'YA GİDİYORLAR

10 Ekim 2018 Çarşamba

Demirci'de eğitim kurumlarımız yaptıkları projelerle öğrencilerini yurt dışına proje eğitimi için götürmeye, farklı ülkelerin kültürlerini öğrencilerimize tanıtmaya devam ediyorlar.

Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Demirci Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği " Türkiye - Almanya Gençlik Köprüsü " isimli projesi kapsamında öğrencilerden ve öğretmenlerden oluşan heyet 13 Ekim Cumartesi günü Almanya'ya hareket edecek.

Yaklaşık 5 gün boyunca Almanya'nın Hannover kentinde 8 farklı ülkeden öğrenci ve öğretmenlerin de katılacağı Gençlik Köprüsü kampı yapılacak.

PROJEMİZE DESTEK VEREN, BAŞKANIMIZ SELAMİ SELÇUK'A TEŞEKKÜRLER

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Yıldız  " Almanya da 8 farklı ülkeden öğrenci ve öğretmenlerin katılacağı Gençlik Köprüsü kampına Türkiye den  okulumuzun davet edilmiş olması bizler için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Ülkeler arası kardeşliğin geliştirilmesine imkan sağlayacağını düşündüğümüz bu projeye 8 öğrenci ve 2 öğretmenimiz katılacaktır. Türkiye ve Demircimizin en iyi şekilde tanıtılacağı bu etkinlikte emeği geçen başta Belediye başkanımız Selami Selçuk’ a, idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum"  dedi.

4010

Tüm Haberler