Haberler

MADENİ SANATKARLAR'DAN, BAŞKAN SELÇUK'A ZİYARET

1 Ekim 2018 Pazartesi

Demirci Madeni Sanatkarlar Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti. 

01 Ekim 2018 Pazartesi günü Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Simavlı, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve sanayi esnafından oluşan heyet, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamına ziyarette bulunarak, Ahilik programına ve sanayi esnafına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

Ziyarette konuşan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Simavlı, Geçtiğimiz hafta Kaymakamlığımız ve Belediyemizin destekleri ile güzel bir programa imza attık. Demirci'de Ahilik Kültürünün başlması adına güzel bir program oldu. Her daim esnaf ve sanayiciye destek veren Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum "dedi. 

ESNAFIMIZIN VE SANAYİCİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Madeni Sanatkarlar Odası Başkanımız Ahmet Simavlı'ya ve oda yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İşbirliği içerisinde, Demircimizin sanatkarlarınında katılımı ile güzel bir program gerçekleştirdik. Her daim esnafımızın ve sanayicimizin sorunlarına duyarlıyız. Odalarımızla her zaman istişare halindeyiz" dedi. 

Ziyarette Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Simavlı tarafından, Başkan Selami Selçuk'a çiçek takdim edildi.

2564

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ