Haberler

YENİ SALON YATIRIMI TAM GAZ

3 Eylül 2018 Pazartesi

Demirci'nin her noktasında yatırımlarını sürdüren Demirci Belediyesi, mahallelerimize çok amaçlı salonlar yapmaya da devam ediyor.

Demirci Belediyesince ilçemize bağlı Ahmetler mahallesinde geçtiğimiz ay yapımına başlanan 400 metrekare büyüklüğünde 2 katlı çok amaçlı salon inşaatı devam ediyor.

Kurban bayramı öncesinde çok amaçlı salonun temel betonu atılmıştı. Şimdi de birinci kat kolon ve perde duvar dökümüne başlandı.

Önümüzdeki günlerde de 2'inci kat zemin betonunun atılacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demircimizin hizmetindeyiz. Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın " Şehir'de Ne Varsa, Mahallelerde de O Olacak " sözü ile hareket ediyor, mahallelerimize çok amaçlı salonlar yapıyoruz. Çanakçı ve Bardakçı mahallelerimizde çok amaçlı salonları hizmete açtık. Güveli çok amaçlı salonda sona geliyoruz. Diğer yandan İcikler'de çalışmalar devam ediyor. Ahmetler mahallemize de 400 metrekare 2 katlı çok amaçlı salon inşaatına söz verdiğimiz gibi başladık. İnşallah en kısa sürede hızla çalışarak tamamlayıp hizmete sunacağız "dedi.

2288

Tüm Haberler