Haberler

İLK BARAJIN, İLK MAHSULÜ, MAŞALLAH DEDİRTTİ

27 Ağustos 2018 Pazartesi

Demirci'nin ilk su tutan barajında, ilk mahsul görenlere maşallah dedirtti.

Demirci Ayvaalan barajına geçtiğimiz Temmuz ayı başında  Tarım İl Müdürlüğünce 5 Bin adet balık salımı yapılmıştı.

Yaklaşık bir aylık zaman içerisinde büyüyen balıklar barajda güzel bir hava oluştururken, mahalle muhtarı Yusuf Çakırçoban barajdan yakaladığı sazan balıklarını Başkan Selçuk'a getirerek sevincini paylaştı.

BARAJIMIZDA, BAŞKANIMIZIN EMEĞİ ÇOKTUR

Ayvaalan Mahalle Muhtarı Yusuf Çakırçoban yaptığı açıklamada " Mahallemize yapılan barajımızda geçtiğimiz ay İl Tarım Müdürlüğünce 5 Bin adet balık salımı yapılmıştı. Balıklarımız barajımızda büyüdü. Hafta sonlarında barajımıza gezmek, piknik yapmak ve değişik zaman geçirmek isteyen vatandaşlarımız geliyor. Barajımızın projelendirmesinden, yapımına büyük emeği olan Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum "dedi.

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Ayvaalan Barajımızın hizmete girmesi ile çiftçimizin sulamadan yararlanırken, geçtiğimiz salımı yapılan balıklarda büyüdü. Barajımız hem üreticimize hizmet verirken, aynı zamanda doğal su ürünleri ile de çiftçimize ek gelir kapısı olacak". Ülkemizin dört bir yanında büyük yatırımlara imza atan hükümetimiz Demircimizde de büyük yatırımlar yapıyor. Ayvaalan barajıda bunlardan sadece bir tanesi. Durhasan, Alaağaç, Güveli ,Hüdük ve Kılavuzlar barajları da tamamlandığında Demirci sulu tarımda kalkınan, sullu doğal ürünlerde de ekonomisini güçlü tutan bir ilçe haline gelecektir  dedi.

4651

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ