Haberler

DEMİRCİ AKINCILARI MİLLİ BİLİNÇ KAMPI BAŞLIYOR

26 Ağustos 2018 Pazar

Türkiye İzcilik Federasyonu, Demirci'de 3'üncüsünü düzenleyeceği Demirci Akıncıları Milli Bilinç Kampı başlıyor.

Demirci Kaymakamlığı, Demirci Belediyesi ve Türkiye İzcilik Federasyonunca 2016 yılında başlayan Demirci Akıncıları Milli Bilinç Kampı ve Demirci Akıncılarını anma programının bu yıl 3’üncüsü gerçekleşecek.

27 Ağustos 2018 Pazar günü ilçemize gelecek olan izciler 5 gün boyunca kamp yapacaklar. Sarıçayır kamp alanında yapılacak olan Demirci Akıncıları Milli Bilinç kampı öncesinde Demirci Belediyesi ekiplerince, alanda düzenleme çalışmaları tamamlandı.

İlçemizde kamp yapacak olan Türkiye İzciler Federasyonu izcilerinin Demirci'nin dışa tanıtımına da büyük katkı sunacaklar.

 İzciler bugün (26 Ağustos Pazar ) itibariyle ilçemize gelmeye başladılar.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Demirci'mizin tanıtımı noktasında Demirci Kaymakamlığımız ile " Demirci Akıncılarını Anma ve Demirci'nin Kurtuluş Günü" anma etkinlikleri düzenliyoruz. Belediyemiz olarak düzenlenecek olan etkinliğe büyük önem veriyor, tüm ekibimiz ile çalışmaları yürütüyoruz. İlçemize Milli Bilinç kampı için gelecek olan izcilerimizde Demirci'mizin dışa tanıtımı ve Demirci Akıncıları projesine de büyük bir katkı sağlamış olacaklar " dedi.

2814

Tüm Haberler