Haberler

DEMİRCİ'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

22 Ağustos 2018 Çarşamba

Demirci’de ramazan ve kurban bayramlarında gelenek haline gelen halkla bayramlaşma bayramın 2'inci günü belediye hizmet binasında saat 10.00’da gerçekleşti.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Mhp İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, protokol üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma törenine katılan çocuklara Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından bayram harçlığı verildi. Milletvekili Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Selami Selçuk, vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircimizin güzel bir geleneği halkımızla bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Çok şükür güzel bir bayram yaşıyoruz. Rabbim bu bayram vesilesi ile milletimize daha çok birlik ve beraberlik sağlasın. Tüm İslam aleminin ve değerli Demirci halkımızın bayramı mübarek olsun "dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, belediyedeki bayramlaşma programının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. 

2615

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ