Haberler

BAŞKAN'DAN, GDZ ELEKTRİK'E ZİYARET

16 Ağustos 2018 Perşembe

Belediye Başkanı Selami Selçuk, yeni yerine taşınarak hizmete başlayan GDZ Elektrik ilçe yöneticiliğine ziyarette bulundu.

Demirci Belediyesince Cumhuriyet meydanın yapılan Halıkent İş merkezinde GDZ Elektrik faaliyetine başladı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Demirci GDZ Elektrik İlçe Yöneticisi Muharrem Aktürk'ü ziyaret ederek, devam eden çalışmalar ve yeni enerji yatırımları ile ilgili bilgi aldı. 

GDZ Elektrik İlçe Yöneticisi Muharrem Aktürk yaptığı açıklamada " Belediye Başkanımız Selami Selçuk'un ziyaretinden memnuniyet duydum. Belediyemiz ile her daim koordineli bir çalışma yapıyoruz "dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise, Yeni yerinde faaliyetine başlayan GDZ Elektrik İlçe Yöneticiliğine ziyaret ederek, İlçemiz genelinde devam eden enerji yatırımları ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Demirci'ye son 8 yıl da 20 Milyon'a (Trilyon) enerji yatırımı yapıldı. İlçe merkezimizde ana caddelerde ve bir çok noktada elektrik hatları yer altına alınarak, İlçenin enerji alt yapısı güçlendirdi. Devletimiz tüm gücüyle her alanda olduğu gibi enerji yatırımlarında da çalışmalarını sürdürüyor. GDZ Elektrik'e çalışmalarında başarılar diliyorum "dedi. 

2104

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ