Haberler

ÜRETİCİLERDEN SONRA, ŞİMDİ DE BALIKÇILARA YENİ PAZARYERİ

8 Ağustos 2018 Çarşamba

Demirci'de vatandaşların ve esnafların günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla Demirci Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor.

Demirci Belediyesince geçtiğimiz ay sonunda  üreticilerimiz için yaptığı üretici pazarı hizmete sunulmuştu. Belediye Başkanı Selami Selçuk'a gelen talebe üzerine pazaryeri alanına balıkçı pazarı kurulması için çalışmalara başlandı.

Üretici pazarının yan tarafına 225 metrekare alana, 9 işyerinden oluşan 25 metrekarelik işyerleri yer alacak.  Fen İşleri ekiplerince balıkçı pazarının geçtiğimiz hafta işyeri temel betonunun atılmasının ardından, bu hafta işyerlerinde duvar örme çalışmaları yapılıyor.

Yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlanması hedeflenen balıkçı pazarındaki işyerlerinin içerisi fayans döşeme ve su hatları bağlanarak hizmete sunulacak.

PAZARCIMIZIN VE ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Pazaryeri alamızda kalıcı hizmetler ve güzel bir görünüme kavuşması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz ay sonunda üreticilerimiz için yaptığımız üretici pazarını hizmete sunduk. Balıkçılarımız içinde pazaryeri alanımızda düzenlemelere başladık. 9 adet işyerinden oluşan balıkçı pazarımızın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın pazar alış verişlerini daha kolay bir şekilde yapmaları amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz " dedi

2782

Tüm Haberler