Haberler

DEMİRCİNİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

26 Temmuz 2018 Perşembe

Yatırımların şehri Demirci'de, yaşam alanında düzenleme çalışmaları devam ederken, üretici pazarında da çatı montajı yapılarak tamamlandı.

Yıllardır hafriyat bölgesi olarak kullanılan ve şehrin merkezine bakıldığında kötü görüntüye sebebiyet veren  dolgu alanı tarih oldu.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yıllardır kötü görüntüye sebebiyet oluşturan alanı hazırladığı proje ile Demirci'nin prestiji haline dönüştürdü. Alanda her gün fen işleri ekiplerince yapılan düzenleme ile yaşam alanı daha güzel bir görünüme kavuşmaya devam ediyor.

Fen işleri ekiplerince yaşam alanında çocuk oyun grubu montajı, piknik alanlarının düzenleme çalışmaları ve çimlendirme çalışmaları hızla sürüyor. Diğer yandan düven önü camii arkasından pazaryerine çıkış yolunda ekiplerce yol düzenleme ve çevre alanlara parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mizin gelecek yüzyıllarına hizmet verecek yatırımları yapmaya devam ediyor. Çevre yolumuzda ışıklandırma çalışmaları devam ederken, yaşam alanı projemizde de sona geliyoruz. Ağaçlandırma, çocuk oyun grubu ve yeşillik düzenlemeleri ile yaşam alanı Demircimizin cazibe merkezi olacak " dedi.

3979

Tüm Haberler