Haberler

8 MİLYONLUK (TRİLYON) YATIRIM HIZLA DEVAM EDİYOR

24 Temmuz 2018 Salı

Yatırımlar şehri Demirci'de hükümet ve belediye yatırımları devam ederken, Bin 540 dekar araziye su verecek olan Kılavuzlar barajında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Demircinin sulu tarımda ekonomisini güçlendirmesi amacıyla yapılan yatırımlar kapsamında Ayvaalan da su seviyesi yüzde yüz doluluk oranına yaklaşırken, diğer bir baraj yatırımı olan Kılavuzlar Sulama barajında 2018 yılı sonunda tamamlanarak, 2019 yılı başlarında su tutması hedefleniyor.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kılavuzlar mahallesinde yapımı devam eden baraja giderek, çalışmaları yerinde incelediler.

Kaymakam Akyol ve Başkan Selami Selçuk, yüklenici firma mühendislerinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Kılavuzlar barajında 2 ay içerisinde dolgu çalışmaları tamamlanacak. Akabinde dolgu savak yapımı ile barajımızda çalışmalar tamamlanacak. İlçemize dev bir yatırım daha kazandırıyoruz. İlçemizde 13 adet sulama barajları olacak. Kılavuzlar barajı ilçemiz ekonomisine çok büyük katkılar sağlayacak. Geçtiğimiz aylarda Ayvaalan Barajını hizmete açtık. İnşallah 2 ay içerisinde Durhasan barajını açacağız. 6 ay içerisinde Kılavuzlar barajını faaliyete alınacak. Kuzuköy, Sayık,Boyacık barajlarında çalışmalar hızla devam ediyor. Bu yıl Çanakçı ve Mahmutlar barajlarının ihale edilmelerini bekliyoruz. İnşallah bu yatırımlar tamamlandığında barajlar şehri olacak Demirci " dedi.

3046

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ