Haberler

BİN 730 RAKIMLI TEPEDE, MUTLULUĞA İMZA ATTILAR

23 Temmuz 2018 Pazartesi

Dağcılık sporu yapan genç çift 2 yıl önce aşka merhaba dedikleri Bin 730 rakımlı gelin uçtu mevkiinde bir ömür boyu devam edecek mutluluğa imza attılar.

Demirci'de Gökhan Akbal ve Seda Şafak çifti 2 yıl önce doğa gezisi için çıktıkları Demirci – Simav yolu gelin uçtu tepesinde tanıştılar. 2 yıldır sözlülük ve nişanlılığın ardından evlenmeye karar verdiler. Yaklaşık 10 yıldır dağcılık sporu yapan Gökhan ve Seda çifti gelin uçtu tepesinde nikâh kıymak için günlerdir hazırlık yaptılar. Mutlu çift nikâhlarının kıyılacağı tepeye at sırtında gelirlerken, arkadaşları ve misafirleri tarafından meşaleler ile karşılandı.

Nikâh merasimde davetliler için közde hazırlanan çay ikram edilirken, genç çiftin nikâhlarını da Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk kıydı. Nikah esnasında damat Gökhan Akbal, evet cümlesini 3 kez gelin uçtu tepesinden bağırarak haykırdı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, dağcılık sporuna meraklı gençlere dağcı çantası, Türk bayrağı ve çikolata hediye etti.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Seda Şafak “ Gökhan’la tanışalı 14 yıl oldu. 2 yıl önce doğa gezisine çıktığımızda grup halinde bu tepede kendisine aşık oldum. Burası sevgili olmamıza vesile oldu ve burada nikâh kıydık” dedi.

Gökhan Akbal ise “ 2 yıl önce bu tepe de sevgimiz başladı. Bugün bu burada en mutlu günümüzü yaşıyoruz “ dedi

7563

Tüm Haberler