Haberler

HEMŞERİMİZ CENGİZ ÖNER, BAKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI

21 Temmuz 2018 Cumartesi

Adalet Bakanlığında yıllardır görev yapan Demircili hemşerimiz Cengiz Öner, Cumhurbaşkanlığı tarafından Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı.

Yıllardır Adalet Bakanlığında çalışmaları ile başarılı çalışmalar yapan Cengiz Öner,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın imzası ile  20 Temmuz 2018 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Olarak atadı. 

Cengiz Öner, birçok il ve ilçede Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulunurken, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı ve Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcılığı görevleri de yaptı. 

Cengiz Öner, 29.07.2017 tarihinden bu yana da Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yürütüyordu. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Yeni Türkiye'nin yeni hükümetinde Demircimizden bir bakanımızın kabinede yer alması bizleri mutlu etti. Diğer yandan dün itibari ile yıllardır Adalet Bakanlığında görev yapan, Demirci sevdalısı, hiç bir zaman Demirci ile bağını koparmayan, değerli dostum, hemşerimiz Cengiz Öner'in Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanması bizleri ziyadesi ile gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Kendisine yeni görevinde sonsuz başarılar diliyorum "dedi. 

5420

Tüm Haberler