Haberler

BİNA BELEDİYE’DEN, YENİ MERKEZ BAKANLIKTAN. HAYIRLI OLSUN !!!

12 Temmuz 2018 Perşembe

Yatırımların Şehri Demirci’de bir yatırım daha çok yakında hizmete açılacak.  

Demirci son yıllarda kazandığı yatırımlarla çevre ilçelerin gıpta ile baktığı bir ilçe haline gelirken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca Demirci’ye yapılması için 4 yıldır emek verilen “ Demirci Sosyal Hizmet Merkezi “ için onay geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının sosyal hizmet müdahalelerinin etkin ve verimli bir şekilde uygulanabilmesi için; bağımsız, erişebilirlik ve ulaşılabilirlik özelliklerine haiz bulunması sebebiyle ve yapılan yoğun girişimler neticesinde Demirci’de de merkez açılmasına karar verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Demirci Belediyesi arasında yapılan protokol gereği Yenice mahallesinde Sağlık Grup Başkanlığı binasında “ Sosyal Hizmet Merkezi “ olacak.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar yaptığı açıklamada “Demircimizde Sosyal Hizmet merkezinin hizmet vermesi için Aile ve Sosya Politikalar Bakanlığınca onay verildi. Demircimiz için önemli bir adım ve gelişmedir. Bu noktada her daim desteklerini esirgemeyen Manisa Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Demircimize hayırlı olsun “ dedi.

4-5 YILDIR TAKİP ETTİĞİM BİR KONUYDU

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise “Demirci son dönemde hem belediye hemde hükümet yatırımlarının hızla ilerlediği ve yeni yatırımları bünyesine kazandırdığı bir ilçe haline geldi. Demirci’de sosyal hizmet merkezinin açılması amacıyla 4 yıldır temaslarımız ve görüşmelerimiz devam ediyordu. Demirci'ye sosyal hizmet merkezi yatırımını kazandırmak için İlçe Başkanlığımdan bu yana yaklaşık 4 - 5 yıldır takip ettiğim bir konuydu. Birçok  talizliğe rağmen yılmadık mücadele ederek ilçemize bu kurumu da kazandırdık. Son olarak 17 Mart 2018 tarihinde Denizli de düzenlenen Ege Belediyeler Birliği toplantısına katıldığımda burada Bu bağlamda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Karabay ile Demirci Sosyal Hizmet Merkezini görüşmüştüm. Kendisi konunun en kısa sürede çözüleceğini söylemişti. Çok şükür Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın 09 Temmuz 2018 tarihli yazısı ile ilçemize Sosyal Hizmet Merkezini kazandırdık. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

Belediye Başkanımız Selami Selçuk'un, 17 Mart 2018 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Karabay ile yaptığı görüşmenin haberi için tıklayınız ; http://www.demirci-bld.gov.tr/detaylar/1/haberler/9767/baskan_selcuk_yerel_yonetimler_ege_bolge_toplantisinda.aspx

4768

Tüm Haberler