Haberler

DİREK MONTAJI YAPILDI, HAFTAYA TEL ÖRGÜ VE ÇİMLENDİRME VAR

12 Temmuz 2018 Perşembe

Belediye Başkanı Selami Selçuk’un talimatı ile Tekeler mahallesinde başlatılan saha yatırımı tüm hızıyla sürüyor.

Tekeler mahalle gençlerinin Belediye Başkanı Selami Selçuk’a talep etmesi ile startı verilen çim saha yapımı Fen İşleri ekiplerince devam ediliyor. Fen İşleri ekipleri de mahallenin alt kısmında bulunan toprak sahada çalışmalara başlanırken, saha zemini ve çevre yeniden düzenlendi.

Tel örgü ve direk dikimi angalaj betonları geçtiğimiz hafta atıldıktan sonra, saha çevresi için direk dikimine başlandı. Direk montajının ardından tel örgü montajı yapılarak, çimlendirme çalışmalarına başlanacak.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircimizin her noktasında yatırımlarımıza devam ediyor, mahallelerimizden gelen talepleri de anında cevaplıyoruz. Tekeler mahallesinde başladığımız saha yatırımı en kısa sürede tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacağız "dedi

Tekeler Mahalle Muhtarı Abdurrahman Ünlü ise "Mahallemizin her talebini anında çözüme kavuşturan ve son olarakta gençlerimiz için mahallemize saha yapan Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a mahallem adına şükranlarımı sunuyorum "dedi.

2480

Tüm Haberler