Haberler

DEMİRCİ'DE MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

26 Haziran 2018 Salı

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi’nin 26'ıncı ve Meslek Yüksek Okulunun 23’üncü mezuniyet törenleri coşku içinde, mezuniyet yürüyüşünün ardından düzenlenen törenleri ile sonra erdi.

Her yıl geleneksel hale gelen ve çeşitli etkinlikler ile kutlanan mezuniyet törenleri Eğitim Fakültesi kampus alanı içinde her yıl gelenek haline gelen keşkek programı yapıldı. Coşkulu mezuniyet yürüyüşünün ardından protokol, öğrenciler ve vatandaşlar törenlerin yapılacağı Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadına geçtiler.

Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında düzenlenen törenlere Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Belediye Başkanımız Selami Selçuk, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, Demirci Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İsmail Taşlı, öğrenciler, öğrenci aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Mezuniyet törenlerinde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer,  Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İsmail Taşlı tarafından konuşmalar yapıldı.

Konuşmaların ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol,  Belediye Başkanı Selami Selçuk, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İsmail Taşlı tarafından Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek okulunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ettiler.

Yaklaşık 2 saat süren törenlerde öğrencilerin temsili diploma töreninin ardından, keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadılar.

6020

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ