Haberler

MEZUNLARIMIZI KARANFİLLER İLE UĞURLADIK

26 Haziran 2018 Salı

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi’nin 26'ıncı ve Meslek Yüksek Okulunun 23'üncü mezuniyet törenleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen mezuniyet yürüyüşü bu yılda coşku içerisinde gerçekleşti.

Mezuniyet yürüyüşü öncesinde Eğitim Fakültesi dekanlık binasında Demircinin yöresel yemeği olan geleneksel keşkek ikramı yapıldı.

Demirci Eğitim Fakültesi ve Demirci Meslek Yüksek okulundan mezun olan öğrenciler için her yıl düzenlenen mezuniyet şenlikleri çerçevesinde binlerce kişi ile mezuniyet yürüyüşü yapıldı. Öğrenciler, veliler ve vatandaşlar mezuniyet yürüyüşün başlayacağı Eğitim Fakültesi Dekanlığı önüne toplandılar.

Eğitim Fakültesi önünden başlayan mezuniyet yürüyüşü Çereşe meydanından Belediye hizmet binası önüne kadar devam etti. Mezuniyet yürüyüşüne vatandaşlar ve esnaflar da balkonlarından karanfil ve çiçek atarak coşkuya ortak oldular. Öğrenciler müzikler eşliğinde karanfillerle yaklaşık 3 kilometre yürüdüler.

Kortej yürüyüşünün tamamlanması ile birlikte Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İsmail Taşlı tarafından Atatürk anıtına çelenk sunularak Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Mezuniyet yürüyüşüne Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç,  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, Akademisyenler, Daire amirleri ve çok sayıda öğrenci ailesi de katıldı.

3195

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ