Haberler

YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

11 Haziran 2018 Pazartesi

Okulların tatil olması ile birlikte Demirci'de yaz spor okulu açılıyor.

Demirci'de farklı spor etkinliklerine imza atan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü şimdi de yaz ayında çocuklarımız ve gençlerimiz için yaz spor okulunu açıyor. 

Yaz spor okuluna katılmak isteyen çocuklarımız ve gençlerimiz 22 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Ticaret ve Kültür Merkezinde bulunan Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruların tamamlanmasının ardından 02 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında 6-10 yaş, 11-14 yaş ve 15-18 yaş kategorilerinde olmak üzere futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton, cimnastik ve karma sporlar Masa tenisi, Dart, Bocce ve Geleneksel Okçuluk) branşlarında yaz spor okulu yapılacak.

Turgut Özal Spor Kompleksinde yapılacak olan yaz spor okulu başvuruda bulunmak isteyenler, başvuru formu, 1 adet fotoğraf ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile Demirci Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne elden teslim edilecektir.

Başvuru Formu İçin Linke Tıklayınız ; https://drive.google.com/file/d/1NtCkE5rbDQ5lUwD02tOmx4TkAFI_ErGe/view

2406

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ