Haberler

FEDERASYON BAŞKANI SÖZÜ VERDİ.

7 Haziran 2018 Perşembe

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Demirci'de düzenlenecek  olan  programa katılacaklarının sözünü verdi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Manisa'da iftar programı düzenlendi. Manisa Anemon otelde düzenlenen programa Demirci Belediyespor Taekwondo spor kulübü yöneticileri ve antrenörlerinden olan heyette Demirci'yi temsil etti.

İftar programına katılan Türkiye Taekwondo Federasyon Başkanı Metin Şahin, iftar sonrası masaları ziyaret ederek Demirci Taekwondo spor kulübü Antrenör İrfan ATAŞ, Antrenör Dr. Erdal KÜÇÜKALİ, 3. Dan Siyak Kuşak Kadir ADAMAZ, 3. Dan Siyah Kuşak Dr. Yusuf ÇAKIR ve 3. Dan Siyah Kuşak Ali İhsan YAMAN ile bir süre sohbet ederek, yapılan çalışma ve aktiviteler ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Demirci heyeti, Federasyon Başkanı Metin Şahin'i Demirci'de düzenlenecek bir etkinlik için davet ettiler.

Federasyon Başkanı Metin Şahin'de, Demirci Belediyespor Taekwondo spor kulübünün çalışmalarını yakından takip ettiğini, Demirci'de federasyonun katkıları ile düzenlenecek olan bölgesel Taekwondo turnuvasının yapılabileceğini ifade etti.

Demirci Belediyespor Taekwondo spor kulübüde Federasyon Başkanı Şahin'in bu sözünün ardından İlçede bölgesel Taekwondo müsabakası için çalışmalara başlandığını belirtti.

2557

Tüm Haberler