Haberler

ÇOCUKLAR 3 GÜN BOYUNCA DOYASIYA EĞLENDİ

4 Haziran 2018 Pazartesi

Demirci Belediyesi, ramazan ayı dolayı çocuklarımız içinde düzenlediği ramazan etkinlikleri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Demirci Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Demirci Belediyesi tarafından 3 gün süren ramazan eğlenceleri düzenledi.

01 Haziran 2018 Cuma günü başlayan etkinlikler 03 Haziran Pazar akşamına kadar devam etti. 01 Haziran Cuma akşamı Belediye hizmet binası önünde, 02 Haziran Cumartesi akşamı İmam Hatip Lisesi karşısında ve 03 Haziran Pazar akşamı da Kültür sarayı önünde düzenlendi. Etkinliklere çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan eğlencelerinde Boomcu  Onur, Hacivat - Karagöz, İstanbul Düeti , Tuzsuz Deli Bekir, Tahta Bacak, Sihirbaz Dennis Aphate, Aşuk İle Maşuk, Davul Show ve Kavuklu Pişekar ve birbirinden güzel gösteriler çocukları doyasıya eğlendi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada "Belediyemiz olarak 3 gün süren ramazan eğlenceleri düzenlendi.  Çocuklarımız 3 gün boyunca gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler "dedi.

1901

Tüm Haberler