Haberler

25 YILLIK ÖZLEMİ, BAŞKAN SELÇUK BİTİRDİ.

30 Mayıs 2018 Çarşamba

Demirci merkez ve mahallelerinde yatırımlarını hızla sürdüren Demirci Belediyesi, İlçemiz İcikler mahallesine müjdesini verdiği, çok amaçlı salon inşaatına başladı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un, İcikler mahallesine müjdelediği çok amaçlı salon inşaatı aralıksız sürüyor.

İcikler mahallesindeki eski belediye hizmet binası fen işleri ekipleri tarafından iş makineleri ile güvenli bir şekilde yıkılmasının, ardından yerine yapılacak olan 2 katlı çok amaçlı salon inşaatında temel betonu atılarak, su basman betonu atılacak. Önümüzdeki günlerde de birinci kolonları dikilecek.

25 YILLIK ÖZLEMİMİZ SONA ERDİ.

İcikler Mahalle Muhtarı Hüseyin Dönmez " Mahallemizin 25 yıldır yapılamayan hizmeti Belediye Başkanımız Selami Selçuk gerçekleştiriyor. Yıllardır düğün salonumuz ve yemekhanemiz olmadığı için mahalle aralarında düğünlerimizi ve sünnetlerimizi yapıyorduk. Artık bu sıkıntımız ortadan kalkıyor. Mahallemize 2 katlı çok amaçlı salon yapılıyor. Başkanımıza mahallem adına çok ama çok teşekkür ediyorum "dedi.

SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Mahallelerimizde günlük değil geleceğe hizmet verecek yatırımlar yapıyoruz. İcikler mahallemize daha sözünü verdiğimiz çok amaçlı salon inşaatına başladık. Mahalledeki eski belediye hizmet binası olarak kullanılan eski binanın yerine yemekhane ve düğün salonu olarak kullanılacak olan 400 metrekare büyüklüğünde 2 katlı, alt katı yemekhane, üst katı düğün salonu olarak kullanılacak olan çok amaçlı salonumuz İcikler mahallemize çok yakışacak. Çanakçı mahallemizde Nisan ayı başında çok amaçlı salonumuzu açtık, Bardakçı ve Güveli mahallelerinde çok amaçlı salon inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. Demirci Belediyesi, olarak İlçemizin her mahallesinde hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

2903

Tüm Haberler