BİRİNCİ KAT'TA DEMİR BAĞLAMA BAŞLADI, İNŞAAT DEVAM EDİYOR
17 Mayıs 2018 Perşembe
İlçemiz Eğitim Fakültesi girişinde yapımına başlanan Sultan Abdulhamid Han Cami inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemiz Hacı Hamza mahallesi Eğitim Fakültesi kampus alanı içerisine Üniversitesi Camisi Yaptırma Yaşatma Derneği ve Demirci Belediyesi öncülüğünde hayırseverlerin destekleri ile yaptırılan Sultan Abdülhamid Han camin de çalışmalar kapsamında kolon betonlaması tamamlanırken, şimdi de birinci kat demir bağlama çalışması yapılıyor.
Demirci bağlama çalışmasının tamamlanması ile birlikte, gelecek hafta içerisinde birinci kat beton atma çalışması yapılacak.
Sultan Abdülhamid Han camii inşaatına destek vermek isteyen hayırseverlerinde dernek yönetimi veya Demirci Hacı Hamza Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Vakıfbank Şubesi : TR67 0001 5001 5800 7306 4909 50 nolu ıban hesabına destek verebilirler.
3215