Haberler

CADDE VE SOKAKLAR ÇOCUKLARIN NEŞESİ İLE DOLDU TAŞTI

29 Nisan 2018 Pazar

Zeytin Dalı harekatı zaferi anısına Demirci'de 320 bisikletlinin katılımı ile 5 ayrı grupta farklı güzergahlarda bisiklet yarışları düzenlendi.

Demirci Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl Zeytin Dalı harekatının zaferle sonuçlanması anısına bisiklet yarışları organize edildi. Öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışlar yaş gruplarına 5 ayrı güzergahta gerçekleşti.

3 yaş ve üzeri herkesin katılabildiği yarışlarda bisiklet yarışına katılanlara belediye tarafından kask ve tişört hediye edildi.  Yarışçılar Zeytin Dalı harekatında mücadele eden Mehmetçik ve kazanılan zafer anısına pedal çevirdiler.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk, Kuloğlu cami meydanı, Cumhuriyet Meydanı ve Belediye hizmet binası önündeki yarışların startlarını birlikte verirlerken, 3-6 yaş minikler grubu yarışlarında da eğlenceli anlar görüntülendi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci Belediyesi olarak bisiklet yarışlarımızı geleneksel hale getirdik. 3'üncüsünü düzenlediğimiz bisiklet yarışlarında bu yıl Zeytin Dalı Harekatı zaferi anısına gerçekleştirdik. Bisiklet yarışlarımıza olan rağbet her yıl giderek artıyor. Millet olarak biz daima mücadeleye hazırız. Bisiklet yarışında gençlerimizin hepsi sportmen bir şekilde azimle yarıştılar. Ülkemizi Allah her daim muzaffer eylesin, birlik ve beraberlik içinde olalım. İnşallah gelecek yıl daha büyük organizasyon ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz " dedi.

Yarışların tamamlanmasının ardından 5 ayrı grupta ilk 3'e girmeye hak kazanan yarışmacılara hediyeleri verildi. Birincilere tablet, ikincilere mp3 player, 3'üncülere de akıllı saat hediye edildi.

3477

Tüm Haberler