Haberler

İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU TEKNOFEST'TE

6 Ağustos 2022 Cumartesi

TEKNOFEST 2022 yarışmalarına Demirci'den okullarımıza katılmaya devam ederlerken, yaptıkları projeleri de sunuyorlar. 

Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, " Multimetre Takımı " 2022 TEKNOFEST yarışması Çevre ve Enerji Teknolojileri kategorisinde "Boş Olarak Takılan Fişler ve Standby Durumundaki Aletlerin Tükettiği Enerjiden Tasarruf Sağlayan Priz Sistemi Geliştirilmesi" isimli projesi ile yarışıyor.

Yapılan projede cihazların standby durumunda düşük güçte elektrik enerjisi tüketimi önlenerek enerji tasarrufu sağlayan bir priz sistemi geliştirildi. Bu sistem öncelikle evlerde sonrasında iş yeri, okul ve benzeri kurumlarda enerji tasarrufu sağlayarak ülkemiz adına önemli bir tasarruf yapmayı hedefliyor.

5-7 Ağustos tarihleri arasında Trabzon'daki festivalde öğrenciler Furkan Şamil Kaya, Alperen Teksöz ve Talha Sönmez danışman öğretmenleri Barış Köktentürk ve Ufuk Köyrük rehberliğinde  Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcılara ve misafirlere sunumlarını başarıyla gerçekleştiriyorlar. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, TEKNOFEST 2022 için Trabzon'da bulunan İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu öğrencilerine ve öğretmenlerine sonsuz başarılar diledi. 

817

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ