Haberler

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs 2022 Perşembe

Demirci'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı törenlerle coşku içinde kutlandı. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı törenlerinde ilk olarak Atatürk Anıtına İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Yılmaz tarafından çelenk sunumu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri hava muhalefeti sebebiyle Turgut Özal kapalı spor salonunda gerçekleşti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenine Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, Cumhuriyet Başsavcısı Betül Ilıca, İlçe Protokolü, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Törende Demirci Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'un halkın ve öğrencilerin bayramını kutladılar.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesi Öğrencileri tarafından şiirler ve solo zeybek oyunlarını sunulurken, gençlik marşı okundu.

Demirci Akıncıları 100. Yıl etkinlikleri kapsamında yarışmalara katılarak dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından verildi.

Salondaki programının ardından bando eşliğinde Turgut Özal Kapalı Spor salonu önünden belediye hizmet binası önüne kadar yürüyüş yapıldı.

Yürüyüşte temsili olarak Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı, Parti Pehlivan Ağa, Gördesli Makbule ve Usturumcalı  Halil Efe " Demirci Akıncıları atlı birliği de eşlik etti.

Vatandaşlarda cadde ve sokaklarda gençlerin bayram coşkusuna ortak oldu.

1555

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ